Збірна України розпочне Євробаскет-2017 матчем з Німеччиною

Збірна України розпочне Євробаскет-2017 матчем з Німеччиною

Укрінформ
Став відомий розклад ігор наших баскетболістів на чемпіонаті Європи.

Чоловіча збірна України з баскетболу стартує в фінальній частині чемпіонату Європу 31 серпня матчем проти Німеччини. Про це повідомляє офіційний сайт Міжнародна федерація баскетбольних асоціацій (ФІБА).

Збірна України гратиме в групі В у Тель-Авіві. Її суперники – Ізраїль, Литва, Грузія, Італія, Німеччина. Ось повний розклад ігор «синьо-жовтих» на груповому етап: Німеччина – Україна (31 серпня), Італія – Україна (2 вересня), Грузія – Україна (3 вересня), Україна – Литва (5 вересня), Ізраїль – Україна (6 вересня).

Аби потрапити до 1/8 фіналу необхідно посісти одне з перших чотирьох місць в групі. У разі потрапляння до стадії плей-офф команда Євгена Мурзіна зіграє з представником групи А (Польща, Греція, Франція, Фінляндія, Ісландія, Словенія). Нагадаємо, що Євробаскет-2017 відбудеться в чотирьох містах – Гельсінкі (група А), Тель-Авів (група В), Клуж-Напока (група С), Стамбул (група D). Матчі плей-офф прийматиме Стамбул. На минулому чемпіонаті Європи наша збірна не вийшла з групи, програвши чотири поєдинки з п’яти. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-