Агент прогнозує важкі часи для українських легіонерів

Агент прогнозує важкі часи для українських легіонерів

Укрінформ
Агент Дмитро Селюк вважає, що українців в топ-чемпіонатах стане менше. 

Відомий український футбольний агент Дмитро Селюк прогнозує непрості часи для наших легіонерів. В провідних чемпіонатах їх стане менше, натомість буде більше пропозицій від китайських і турецьких клубів. Про це він заявив в коментарі для видання «Вести».

«Більше українців в топ-чемпіонатах ми не побачимо, навпаки, в найближчий час їх там стане менше. В тій таки Іспанії незадоволені рівнем українських гравців, для яких ближчими за стилем є чемпіонати Англії чи Німеччини, де більше боротьби. Але і там можуть бути зацікавлені швидше футболістами калібру Ярмоленка чи Ракицького. А самі вони ще повинні захотіти туди переїхати, таких зарплат, як в Україні, їм там не запропонують», - розповів Селюк.

Прокоментував агент і нові тенденції на футбольному ринку: «Зараз привабливі пропозиції роблять в Китаї, але якщо бразильці за гроші готові на все, то українці пристосуються хіба що в Шанхаї. А якщо це буде команда з містечка на 15 млн мешканців, то від нудьги вони втечуть звідти через тиждень. Для гравців середнього рівня гарним варіантом може стати Туреччина. Зокрема, тому що там вистачає корупційних схем, як в українському чемпіонаті, тому клуби можуть запропонувати гарні зарплати».

Дмитро Селюк вважається одним з найавторитетніших українських футбольних агентів. Серед його клієнтів такі відомі гравці як Яя Туре, Коло Туре, Леонардо. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-