В Києві стартували

В Києві стартували "Ігри героїв"

Фото
Укрінформ
У суботу в Київському палаці спорту стартували "Ігри героїв"- змагання серед бійців АТО, які внаслідок бойових дій отримали поранення або втратили кінцівки.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Змагання відкрив міністр молоді та спорту Ігор Жданов. Він подякував учасникам за мужність та героїзм, проявлені в зоні АТО.

"Я хотів би вклонитися учасникам змагань і подякувати за їхній приклад нашій молоді"- сказав Жданов.

Співорганізатор громадської ініціативи "Спільна перемога" Володимир Бульба зазначив, що наступного року найкращі спортсмени відвідають Брюссель з показовими виступами.

"Наступного року найкращі поїдуть у Брюссель, до штаб квартири НАТО з показовим виступом. Ми вже надіслали виклик на своєрідний батл іншим країнам, щоб спільно провести такі змагання"- підкреслив Бульба.

Бійці-спортсмени проходять ряд завдань, серед яких підняття штанги, велотрек та інші вправи. Учасники змагань розділилися на три категорії: спортсмени на протезах, поранені, бійці на візках. Наразі свої змагання закінчила перша четвірка учасників - бійці на протезах.

Організатори планують визначити переможців у кожній категорії учасників та нагородити їх призами.

Змагання "Ігри героїв"  проходять за ініціативи Міністерства оборони, Міністерства молоді та спорту, КМДА та громадської ініціативи "Спільна перемога".  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-