Де і коли дивитися бій Усик-Мчуну

Де і коли дивитися бій Усик-Мчуну

Укрінформ
18 грудня в американському Інглвуді (штат Каліфорнія) відбудеться бій за титул чемпіона світу у першій важкій вазі за версією WBO між українцем Олександром Усиком та південноафриканцем Табісо Мчуну.

Пряму трансляцію поєдинку, який запланований на 5.00 за київським часом, покаже телеканал "Інтер". Текстова трансляція - на Укрінформі.

Після вересневої упевненої перемоги (одностайним рішенням суддів) над поляком Кшиштофом Гловацьким Усик уперше захищатиме свій чемпіонський титул WBO. Український боксер, до речі, побив рекорд знаменитого американця Евандера Голіфілда, ставши чемпіоном світу вже після свого десятого поєдинку на профі-арені. В активі Олександра 10 перемог з 10-ти і дев'ять нокаутів.

Табісо Мчуну провів 19 боїв, в яких здобув 17 перемог (11 нокаутів) і зазнав 2-х поразок.

Перед виходом на ринг проти південноамериканця, під час традиційної дуелі взгядов, Усик сказав кілька слів перед публікою англійською: "Hello. My name is Alexander Usyk. I'm from Ukraine. Thank you so much HBO, Thank you Golden Boy, my company K2. See you on Saturday - Привіт, я Олександр Усик з України. Спасибі HBO, спасибі Golden Boy, спасибі моїй промоутерській компанії K2. Побачимося у суботу".

У нас, правда, буде вже неділя, що, втім, не має особливого значення для факту констатації чергової, 11-ї, перемоги українця. Принаймні, ми всі на це дуже сподіваємося.

Поєдинок Усик - Мчуну передуватиме головному бою боксерського вечора, у якому свій останній предінок у кар'єрі проведе найбільш віковий чемпіон світу, 51-річний американець Бернард Гопкінс. Протистоятиме йому  Джо Сміт-молодший.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-