Збірну Фінляндії з футболу очолив Маркку Канерва

Збірну Фінляндії з футболу очолив Маркку Канерва

Укрінформ
Колишній наставник фінської футбольної "молодіжки" Маркку Канерва змінив на чолі національної команди Ханса Бакке, в 11-ти матчах під керівництвом якого команда не здобула жодної перемоги.

Шведський фахівець тренував фінську збірну менше року, повідомляє офіційний сайт УЄФА

"Під керівництвом Бакке фіни зазнали дев'яти поразок і двічі зіграли внічию. У чотирьох турах кваліфікації ЧС-2018 Фінляндія набрала всього очко і посідає передостаннє місце у своїй відбірковій групі", - зазначається у повідомленні.

Контракт з Канервою, який двічі очолював збірну Фінляндії на тимчасовій основі з 2011 по 2015 роки, розрахований на три роки. З різними збірними країни він працює з 2004 року, а "молодіжка" вийшла з Канервою до фінальної стадії Євро-2009.

Канерва п'ять разів ставав чемпіоном Фінляндії у складі ХІКа, провівши також 59 матчів за національну команду. У штабі 52-річного фахівця зі збірною працюватимуть Сімо Валакарі, Йонатан Юханссон та Анті Ніємі.

Нагадаємо, збірна Фінляндії - суперниця національної команди України по відбірковій групі І чемпіонату світу-2018. 12 листопада нинішнього року підопічні Андрія Шевченка обіграли фінів в Одесі - 1:0.

Турнірне становище після 4-х турів: Хорватія - 10 очок, Україна - 8, Ісландія - 7, Туреччина - 5, Фінляндія - 1, Косово - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-