"Дніпро" здобув перемогу над "Зорею" у чемпіонаті України

Фото
Укрінформ
Футболісти "Дніпра" здобули у суботу перемогу над луганською "Зорею" (3:2) у матчі 17-го туру чемпіонату України серед клубів Прем'єр-ліги.

Авторами голів у цьому результативному поєдинку на запорізькій "Славутич-Арені" у дніпрян стали Владислав Кочергін (14-та і 79-та хвилини) та Валерій Лучкевич (23), у луганчан - Денис Безбородько і Олександр Караваєв (61), повідомляє Укрінформ.  

Фото: Дмитро Смольєнко.

Як і "Зоря", київське "Динамо" також втратило важливі очки, зігравши у Полтаві внічию з "Ворсклою" - 2:2. М'ячі на засніженому полі стадіону імені Олексія Бутовського забили: Сергій Сидорчук (5-та хвилина) і Андрій Ярмоленко (14, з пенальті) - у киян;  Санжар Турсунов (15) і Павло Ребенок (34) - у господарів.  

У зустрічі одеського "Чорноморця" з луцькою "Волинню" було зафіксовано нульову нічию.

До недільної програми туру увійшли поєдинки донецького "Олімпіка" і львівських "Карпат" (початок о 14.00, транслює телеканал "Футбол 1"), донецького "Шахтаря" і "Сталі" з Кам'янського (17.00, "Футбол 1"), "Зірки" з Кропивницького і "Олександрії" (19.30, "Футбол 1").

Турнірне становище: "Шахтар" - 44 очки, "Динамо" - 37, "Зоря" - 31, "Олімпік" - 27, "Олександрія" - 25, "Чорноморець" - 23, "Ворскла" - 20, "Сталь" - 14, "Зірка" - 14, "Дніпро" - 11, "Волинь" - 10, "Карпати" - 5.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-