Букмекери не вірять в успіх

Букмекери не вірять в успіх "Динамо" у грі з "Наполі"

Укрінформ
У середу, 23 листопада, футболісти київського "Динамо" зіграють в Італії матч 5-го туру групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА проти "Наполі".

На думку букмекерів, фаворитом цього протистояння є неаполітанський клуб, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекекерского справи - контора William Hill приймає ставки на успіх "Наполі" з коефіцієнтом 1,44, а на перемогу Динамо - 7,00. Нічия оцінюється коефіцієнтом 4,40.

Чемпіони України їдуть до Неаполя у статусі аутсайдера квартету В ЛЧ. Італійський клуб після двох перемог у стартових турах упевнено лідирував і міг завоювати путівку до плей-офф вже у своїй наступній грі. Однак потім підопічні Мауріціо Саррі зуміли взяти лише одне очко у спарених іграх з турецьким "Бешикташем". Італійців наздогнала потртугальская "Бенфіка", яка двічі здолала підопічних Сергія Реброва. Перед п'ятим туром становище команд таке: "Бенфіка" - 7 очок, "Наполі" - 7, "Бешикташ" - 6, "Динамо" - 1.

За такої ситуації шанси на місце у плей-офф український клуб може зберегти лише в разі перемоги над італійцями і за умови, що "Бешикташ" у домашньому матчі з "Бенфікою" втратить очки. Поразка або нічия в Неаполі позбавлять киян сподівань навіть на третє місце.

13 вересня, у стартовому турі "Динамо" та "Наполі" провели на київському НСК "Олімпійський" свій перший очний поєдинок у єврокубках. Два м'ячі забив польський форвард неаполітанської команди Аркадіуш Милик, у киян відзначився Денис Гармаш. Динамівці поступилися - 1:2, дограючи зустріч без вилученого з поля Сергія Сидорчука.

Перед матчем у Неаполі Сергій Ребров відзначив, що результат буде залежати від настрою команди, прагнення перемогти.

"Уболівальники, фахівці, експерти можуть дивитися на речі, як завгодно, а нам важливо налаштовуватися на перемогу у кожному черговому матчі. Як ми зіграємо, залежить від самих хлопців, від їхнього настрою, від багатьох факторів, але необхідно прагнути перемогти в кожному поєдинку, незалежно від турнірної ситуації. Саме це ми й будемо робити", - заявив головний тренер киян.

Поєдинок "Наполі" - "Динамо", що розпочнеться у середу о 21.45 на стадіоні "Сан-Паоло" у Неаполі, у прямому ефірі покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 2".

Матч обслуговуватиме румунська бригада суддів у чолі з Овідіу Хацеганом. Асистенти - Октавіан Шовре та Себастьян Георге, додаткові судді - Раду Петреску і Себастьян Колческу.

За суддівства 36-річного Хацегана українські клуби ще жодного разу не програвали. Минулого сезону румун обслуговував матч плей-офф Ліги чемпіонів "Манчестер Сіті" - "Динамо" (0:0), а в сезоні-2011/2012 - поєдинок групового етапу Ліги Європи "Динамо" - "Сток Сіті" (1:1). Крім того, арбітр з міста Арад працював ще на трьох матчах за участю "Шахтаря" і на одній грі "Металіста". Всі ці поєдинки завершилися перемогами українських клубів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-