Україна - Косово: прогноз букмекерів

Україна - Косово: прогноз букмекерів

Укрінформ
У неділю, 9 жовтня, гравці національної збірної України зіграють свій третій матч групового етапу відбіркового циклу ЧС-2018, в якому їм буде протистояти команда Косово.

На думку ів, саме українська збірна є явним фаворитом цього суперництва, повідомляє Укрінформ.

Авторитетна букмекерська контора Bwin на успіх нашої команди приймає ставки з коефіцієнтом 1,22, а на перемогу балканців - 11,50. Нічия в цьому матчі оцінюється коефіцієнтом 6,50.

У попередній зустрічі збірній України, яка в цілому показала гідну гру, зовсім трохи не вистачило для перемоги над Туреччиною (2:2). Косовари, в свою чергу, вщент програли хорватам - 0:6.

Тим не менше, головний тренер нашої команди Андрій Шевченко вважає збірну Косово досить непростим суперником.

"Впевнений, що недооцінки цієї команди у наших футболістів не буде. Я сказав хлопцям, щоб вони вже забули гру з Туреччиною і перебудовувалися на наступну. Розумію, наскільки важливий для нас матч з Косово. При цьому знаю, скільки сил ми витратили з Туреччиною, а збірна Косово - непростий суперник, навіть незважаючи на те, що ця команда програла з рахунком 0:6. Матч на матч не схожий", - сказав тренер "синьо-жовтих".

А ось наставник футболістів Косово Альберт Буньякі під час зборів перед поєдинками з Хорватією та Україною заявив: "Проти Хорватії буде важкий матч, адже ми знаємо, наскільки це потужна команда. Через три дні на нас чекає гра з Україною. Це футбол, ми цілком можемо здивувати своїх суперників".

Що ж, з хорватами у Буньякі та його підопічних не вийшло, з нами, сподіваємося, - теж.

Поєдинок відбору до чемпіонату світу-2018 між Україною та Косово буде обслуговувати бригада арбітрів з Голландії на чолі з Кевіном Бломом. Асистенти рефері - Патрік Лангкамп і Бас ван Донген, резервний арбітр - Пол ван Букел.

Блом вже обслуговував один матч за участю збірної України, коли наша команда в 2010 році виграла товариську зустріч у Норвегії - 1:0.

Матч Україна - Косово відбудеться 9 жовтня в Кракові. Його будуть транслювати в прямому ефірі телеканали "Україна" та "Футбол 1".

Становище команд у групі І після 2-го туру: Хорватія - 4 очки, Ісландія - 4, Україна - 2, Туреччина - 2, Фінляндія - 1, Косово - 1.

У 3-му турі також Фінляндія приймає Хорватію, а Ісландія - Туреччину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-