Україна - Косово. Де дивитися

Україна - Косово. Де дивитися

Укрінформ
Національна збірна України з сьогодні, 9 жовтня, проведе третій поєдинок відбіркового циклу чемпіонату світу-2018, у якому на нейтральному полі стадіону імені Маршала Пілсудського у польському Кракові зустрінеться з дебютантом турніру командою Косово.

Матч, який розпочнеться о 19.00 за київським часом, покажуть телеканали "Україна" та "Футбол 1". Текстова трансляція - на Укрінформі.

"Синьо-жовті" розпочали кваліфікацію двома нічиїми - вдома з ісландцями (1:1) і на виїзді з турками (2:2). Футболісти Косово у свою чергу поділили очки у Фінляндії (1:1) та програли на своєму полі хорватам (0:6).

За словами наставника збірної України Андрія Шевченка, його команда добре вивчила суперника, навіть, незважаючи на те, що косовари є "темною конячкою" відбіркової групи I.

"Ми поважаємо наших суперників. В їх складі є хороші виконавці на флангах, завдяки чому команда розраховує на контратакувальну гру. Але після двох нічиїх нам обов’язково потрібно перемагати. Упевнений, що і Косово також буде розраховувати на позитивний результат. Для нас же єдиний прийнятний результат - перемога. Найголовніше, аби гравці повністю відновилися після надважкого протистояння із турецькою збірною, а згодом - ще й перельоту з Туреччини до Польщі", - підкреслив Шевченко.

Букмекери у день матчу віддають беззаперечну перевагу українській команді. Авторитетна контора Bwin приймає ставки на успіх номінальних господарів поля з коефіцієнтом 1,22, а на перемогу збірної Косово - 13,00. Нічия оцінюється коефіцієнтом 6,50.

Поєдинок Україна - Косово обслуговуватиме бригада арбітрів з Голландії, яку очолює Кевін Блом.

В інших матчах відбіркової групи І Фінляндія в Тампере зіграє з Хорватією, а Ісландія в Рейк'явіку зійдеться з Туреччиною.

Турнірне становище після двох турів: Хорватія - 4 очки, Ісландія - 4, Україна - 2, Туреччина - 2, Фінляндія - 1, Косово - 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-