Сьогодні пройде гра за Суперкубок України

Сьогодні пройде гра за Суперкубок України "Динамо" - "Шахтар"

Укрінформ
У суботу, 16 липня, на одеському стадіоні "Чорноморець" відбудеться футбольний поєдинок за Суперкубок України-2016 між чемпіоном України київським "Динамо" та володарем національного Кубка донецьким "Шахтарем".  

Як повідомляє Укрінформ, гру, що розпочнеться о 21.00, транслюватимуть телеканали "Україна" та "Футбол 1". Головним суддею зустрічі призначений арбітр ФІФА з Харкова Анатолій Абдула.

Букмекери вважають шанси команд практично рівними. У день матчу  лідер букмекерської справи - британська контора William Hill на успіх "гірників" приймає ставки з коефіцієнтом 2,50, на перемогу киян - 2,62, на нічию - 3,20.

Суперкубок України був заснований 2004 року. З того часу, у дев’яти з тринадцяти поєдинків (включаючи цьогорічний) ми стаємо свідками  "класичного" українського протистояння "Динамо" - "Шахтар".

В очних зустрічах загальний рахунок на цей момент рівний - 4:4. Однак загалом за кількістю завойованих Суперкубків з результатом 7:5 попереду "гірники". Ще три трофеї вони завоювали у поєдинках із симферопольською "Таврією", донецьким "Металургом" та одеським "Чорноморцем". "Динамо" ще один Суперкубок виграло, перемігши полтавську "Ворсклу".

Минулого року "Шахтар" у Суперкубку-2015 також в Одесі обіграв "Динамо" з рахунком 2:0. Причому, обидва мячі "гірники" забили в останні миттєвості матчу. Даріо Срна відзначився на 90+2 хвилині, а Бернард - на 90+4. Крім того, у складі "Динамо" було два вилучення - Олександра Шовковського (на 90-й хвилині) та Сергія Рибалки (на 90+5). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-