Вельс - Бельгія. Де дивитися другий чвертьфінал ЧЄ

Вельс - Бельгія. Де дивитися другий чвертьфінал ЧЄ

Укрінформ
На чемпіонаті Європи з футболу у Франції сьогодні, 1 липня, визначиться другий півфіналіст Євро-2016.

У поєдинку 1/4 фіналу о 22.00 на стадіоні "П'єр Моруа" в Ліллі зійдуться збірні Вельсу і Бельгії. Матч покаже телеканал "Україна". Текстова трансляція - на Укрінформі.

Вельс, який раніше не виходив у фінальну стадію чемпіонату Європи, в 1/8 фіналу з мінімальним рахунком переграв Північну Ірландію (1:0). Бельгія в свою чергу розгромила Угорщину (4:0). Ця перемога стала найбільшою для "червоних дияволів" у фінальних турнірах.

У Бельгії невелика перевага над Вельсом у 12 особистих зустрічах - п'ять перемог при трьох нічиїх і чотирьох поразках. Команди грали в одній відбірковій групі Євро-2016, тому добре знають один одного. У Брюсселі вони розписали нульову нічию, а в Кардіффі гол Гарета Бейла приніс мінімальну перемогу валлійцям.

Переможець цього протистояння 6 липня в Ліоні зустрінеться зі збірною Португалії, яка напередодні по пенальті здолала команду Польщі (5:3, ігровий час - 1:1).

Інша півфінальна пара, яка зіграє 7 липня в Марселі, визначиться після матчів Німеччина - Італія (2 липня, Бордо) і Франція - Ісландія (3 липня, Сен-Дені).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-