Другий тур на Євро: коли все стало на свої місця

Другий тур на Євро: коли все стало на свої місця

Укрінформ
В другому турі групового турніру, здається, команди стали грати в старий добрий футбол: почались розгроми, ми бачили неймовірний камбек, "нулівки " і маємо перших учасників плей-офф.

Несподіванка туру

В цій номінації ми другий тур поспіль відзначаємо угорців, які несподівано для всіх очолили групу F і вже пробилися в 1/8 фіналу.

Фото: championat.com

Розчарування туру

Тут без сюрпризів - це наша збірна, яка першою зі всіх команд лишила себе навіть теоретичних шансів на плей-офф.

Фото: qhball.com

Герой туру

Без сумніву - Марек Гамшик, який продемонстрував ту гру, яку від нього, як від лідера Словацької збірної, чекали. Його розкішний гольовий пас і неймовірний удар буквально нокаутували збірну Росії.

Фото: euro2016.rsport.ru

Антигерой туру

Давід Алаба, зірковий захисник Баварії та збірної Австрії видав провальний матч проти португальців: без відборів, без виграних єдиноборств, з низьким відсотком точних пасів.

Фото: de.sports.yahoo.com

Невдаха туру

В матчі з австрійцями Кріштіану Роналду бив по воротам ногою, бив головою, бив зі штрафного, навіть пробивав пенальті! І все марно, м'яч так і не залетів у ворота суперника. Хоча ні, одного разу після удару головою Кріштіану його туди таки відправив, але з офсайду.

Фото: eurosport.ru

Найкращий гол туру

Постріл з кута штрафного майданчику після розіграшу кутового від Марека Гамшика нагадує гол Маріо Баслера у ворота київського "Динамо" у півфіналі Ліги Чемпіонів сезону 1998/99.

Драма туру

У  "слов'янському дербі" між збірними Чехії та Хорватії ми бачили перший і поки єдиний камбек на цьому чемпіонаті: підопічні Павела Врби врешті решт зрівняли рахунок, програючи по ходу матчу 2:0.

Фото: ua-football.com

Євген Коровай

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-