Диво на ім’я Дімітрі. Як Франція перемогла на старті Євро-2016

Диво на ім’я Дімітрі. Як Франція перемогла на старті Євро-2016

Укрінформ
Євро-2016 стартував - і у футбольних вболівальників попереду місяць емоцій, надій, радощів та розчарувань.

Перше враження від турніру неоднозначне. Скромне 15-хвилинне відкриття і яскравий перший матч. З інтригою, неоднозначними суддівськими рішеннями та вирішальним голом-красенем. 

Інтрига у матчі-відкритті на «Стад де Франс» передбачалась одна – наскільки впевнено господарі та головні фаворити турніру – французи зможуть обіграти збірну Румунії. Вийшло зі скреготом, але перемога таки здобута.

Перше враження від гри виявилось наступним - румуни відмовились панікувати і навіть першими створили гольовий момент. У господарів спочатку було багато сумбуру, але з часом команда заспокоїлась і невдовзі цілковито домінувала на полі.

У підсумку в першому таймі Румунія дуже якісно захищалася і демонструвала чудову організацію гри. Французи за рахунок високої майстерності все ж моменти створювали, але господарям виявилось важче ніж прогнозувалось. Вже до перерви усі експерти виділили у складі «триколірних» молодих півзахисників Пайє та Канте.

Другий тайм подарував голи і справжню драму. За рахунку 1:1 здавалося, що Франція вже не здатна вигадати оригінальний хід в атаці. Слабко зіграли крайні захисники Санья і Евра. Провалив стартовий поєдинок розрекламований Грізманн. Забуксував у трясовині румунських ніг головний організатор атак Погба.

І все ж, як і передбачалось, Франція перемогла 2:1. Однак, ця перемога сталася лише завдяки класу одного гравця - Дімітрі Пайє. Його майстерний постріл все і вирішив. Гол настільки вразив вболівальників на «Стад де Франс», що вони стоячи аплодували йому під час заміни, а сам гравець не міг стримати сліз щастя.

Отже, Румунії - браво за характер та стійкість, а Франція, якщо хоче стати чемпіоном, повинна швидко викорінювати недоліки. Євро-2016 почалося з видовищної драми, і дуже хочеться аби градус на полі не слабшав.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-