Де дивитися фінал Ліги Європи

Де дивитися фінал Ліги Європи "Ліверпуль" - "Севілья"

Укрінформ
У швейцарському Базелі сьогодні, 18 травня, відбудеться фінал Ліги Європи УЄФА сезону 2015/2016 років. У вирішальному поєдинку другого за престижністю клубного турніру континенту футболісти англійського "Ліверпуля" зійдуться з чинним володарем трофею іспанською "Севільєю".

Українські уболівальники зможуть побачити матч на телеканалі "Футбол 2". Початок зустрічі о 21.45 за київським часом, повідомляє Укрінформ.

У разі успіху на арені "Санкт-Якоб Парк" в Базелі "Ліверпуль" наздожене "Севілью" за кількістю перемог в турнірі, вигравши його вчетверте. Команда Уная Емері в свою чергу спробує виграти Лігу Європи втретє поспіль.

Обслуговувати матч "Ліверпуль" - "Севілья" довірено бригаді арбітрів зі Швеції на чолі з Йонасом Ерікссоном. Делегатом УЄФА призначений Рудолф Ріпка (Чехія), суддівським спостерігачем - Х'ю Даллас (Шотландія).

У фіналах мирного результату не буває. У випадку нічиєї після закінчення основного часу, команди зіграють ще два тайми по 15 хвилин. Якщо рахунок залишиться нічийним, доля матчу вирішиться в серії пенальті.

Нагадаємо, у попередньому фіналі Ліги Європи, який відбувся 27 травня 2015 року на стадіоні "Національний" у Варшаві (Польща), "Севілья" вирвала перемогу у дніпропетровського "Дніпра" (3:2).

Фото: ©AFP/Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-