ЧС-2016 з хокею: хокеїсти поспішають на вокзал

ЧС-2016 з хокею: хокеїсти поспішають на вокзал

Укрінформ
У дванадцятий день чемпіонату світу з хокею, що триває у Москві та Санкт-Петербурзі, визначилися пари чвертьфіналістів.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Матчі останнього туру зручно описувати паралельно у двох групах. У Пітері в Групі В Збірна США в останньому матчі зі словаками, ослабленими після травм, але рвущими жили в кожному матчі, зуміла основний час звести внічию 2:2. Після цього американці забезпечили собі місце в плей-офф, хоч і з четвертого місця. Словаки забили переможну шайбу, але вже тільки в овертаймі.

Паралельно чехи підтвердили своє перше місце в групі А, вигравши в основний час у швейцарців. І тут команда, що програла, билася до кінця. Програючи 2:5, горяни забили дві шайби – на 56-й і 60-й хвилинах. Але на більше часу не вистачило 4:5.

Другий матч дня в Москві було вже не настільки важливий. Норвежці обіграли Латвію 3:1 і випередили в турнірній таблиці (до того ж у вікінгів свято - День Конституції, і вони прощалися зі своїм тренером, який тренував збірну 15 років, а тепер іде з неї). У паралельному матчі в Петербурзі у французів вже не було ніякої мотивації, а у білорусів – позамежна, в разі поразки вони вилітали з топ-дивізіону. Відповідно Білорусь перемогла 3:0.

І, нарешті, останні матчі групових турнірів. Таке враження, що шведи і канадці просто мріяли зустрітися у чвертьфіналі один з одним, тому що вони дружно програли: Росія-Швеція 4:1, Фінляндія – Канада 4:0 (В реальності, схоже, Канада не хотіла в півфіналі виходити на Росію, залишивши цей подарунок Суомі; але треба сказати, що фіни традиційно незручний суперник для росіян).

Таким чином, чвертьфінальні пари в четвер будуть такі.

Москва. Чехія – США (16:15). Росія – Німеччина (20:15).

Петербург. Канада – Швеція (16:15). Фінляндія – Данія (20:15).

Тепер більшість чекає, що півфінальні пари в суботу складуть Росія-Фінляндія і Канада-Чехія.

Таким чином, шведи і данці поїдуть на гру в Пітер, а Москва побачить американців і німців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-