Жданов: Мінмолодьспорту створить належні умови для хокейної збірної України

Жданов: Мінмолодьспорту створить належні умови для хокейної збірної України

Укрінформ
Міністерство молоді та спорту України намагатиметься створювати сприятливі умови для для підготовки української збірної й відродження слави українського хокею.

Про це у Києві у вівторок, 26 квітня, під час зустрічі з національною командою, яка стала чемпіоном світу у групі 1В, заявив міністр молоді та спорту України Ігор Жданов, повідомляє Укрінформ.

"Мінмолодьспорту в міру своїх сил та можливостей й надалі створюватиме максимально сприятливі умови для підготовки збірної команди України, відродження слави українського хокею", - запевнив міністр, додавши, що у 2015-2016 роках на підготовку збірної було  виділено 2,97 млн грн. 

Жданов подякував гравцям, тренерському складу за видовищну та якісну перемогу на ЧС-2016.

"Команда проявила справжній бійцівський та чоловічий характер, наш український козацький дух, великий патріотизм. Успіх став результатом командної роботи гравців і тренерів, клубів, Федерації хокею та Мінмолодьспорту. Незабутнім для уболівальників також стало потужне виконання переможного гімну України гравцями і тренерами збірної за підсумками змагань", - зазначив міністр.

Фото: dsmsu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-