Офіційно: Бій-реванш Ф'юрі - Кличко пройде на

Офіційно: Бій-реванш Ф'юрі - Кличко пройде на "Манчестер Арені"

Укрінформ
Офіційно підтверджено місце проведення призначеного на 9 липня нинішнього року боксерського матчу-реваншу за чемпіонські пояси між британцем Тайсоном Ф'юрі та українцем Володимиром Кличком.

Поєдинок відбудеться у Великій Британії на "Манчестер арені", яка вміщує 21 тисячу глядачів, повідомляє сайт Klitschko-brothers.com

"Відкритий 15 липня 1995 року стадіон є одним з культурних і спортивних центрів Манчестера. На ній проводили бої Майк Тайсон, Девід Хей, Джо Кальзаге, Ріккі Хаттон та Амір Хан (у тому числі й поєдинок з українцем Андрієм Котельником). Тут виступали Мадонна, U2, The Rolling Stones, Oasis, Лучано Паваротті, Леді Гага та багато інших світових зірок шоу-бізнесу", - зазначається у повідомленні.

"Манчестер Арена" є одним зі світових лідерів за відвідуваністю серед критих багатофункціональних арен. 2015 року було продано 1 130 794 квитків на спортивні та розважальні заходи, що проходили на цьому стадіоні.

Додамо, Ф'юрі відібрав у Кличка чемпіонські пояси за версіями WBO, WBA, IBF та IBO, перемігши за очками 28 листопада минулого року у Дюссельдорфі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-