Збірна України поступилася у Франції в кваліфікації Євро-2017 з футболу

Збірна України поступилася у Франції в кваліфікації Євро-2017 з футболу

Укрінформ
Національна жіноча збірна України з футболу перервала серію з трьох перемог у відбірковому турнірі чемпіонату Європи-2017.

У своєму шостому матчі кваліфікації підопічні Володимира Реви в понеділок на стадіоні "Нюнжессер" в Валансьєні поступилися одноосібному лідеру 3-й відбірковій групи команді Франції - 0:4, повідомляє Укрінформ.

Кейра Амрауї відкрила рахунок на 8-й хвилині після розіграшу кутового. Подвоїла перевагу в середині першого тайму Каміль Абілі (27). Після перерви остаточно позбавив матч інтриги автогол Ірини Василюк, яка на 59-й хвилині зрізала м'яч в свої ворота. Підсумковий результат на табло встановила Амель Мажрі (90).

Наступний поєдинок українки проведуть 7 червня у Львові проти збірної Греції.

Турнірне становище: Франція - 18 очок (після 6-ти ігор), Україна - 10 (6), Румунія - 7 (5), Греція - 6 (5), Албанія - 0 (6).

Переможці восьми відбіркових груп і шість кращих володарів других місць відразу приєднаються до збірної Голландії у фінальній стадії чемпіонату Європи, матчі якої пройдуть в липні і серпні 2017 року. Дві інші команди з фінішували другими зіграють один з одним в стикових матчах (17 і 25 жовтня 2016 року) за останню, 16-ту, путівку після жеребкування 23 вересня.

Фото: ©AFP

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-