ФФУ покарала

ФФУ покарала "Карпати" за вболівальників-расистів

Укрінформ
Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України покарав "Карпати" за расистські вигуки вболівальників львівського клубу.

Про це повідомляє football24.ua

«"Карпати" покарані грошовим штрафом, а також закриттям фанатського сектора на один матч. Якщо ж ситуація повториться, то ФФУ закриє для всіх вболівальників вхід на трибуни на наступний домашній матч львів'ян», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо: фан-сектор "Карпат" під час матчу 19-го туру проти "Дніпра" дозволив собі вигуки расистського характеру на адресу нігерійського нападника Габріеля Окечукву. Зокрема, фанати називали нігерійця "мавпою".

Раніше генеральний директор "Карпат" Юрій Дячук-Ставицький вигуки на адресу Окечукву назвав спланованою акцією проти клубу.

"Такі вигуки дозволили собі не вболівальники, а всього лише пару ідіотів, які були на трибунах на матчі з "Дніпром". Впевнений на 100%, що це була спланована акція, в якій брали участь кілька осіб. Пролунали вигуки, які були записані на камеру, а потім відео розтиражували в інтернеті та серед журналістів", - заявляв він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-