"Українські отамани" назвали склад на гостьовий матч з кубинцями

Укрінформ
31 березня на арені Coliseo Ciudad Deportivo у Гавані "Українські отамани" проведуть матч Всесвітньої серії боксу проти  господарів рингу "Кубинських приборкувачів".  

У понеділок, 28 березня, "Отамани" назвали склад на цю зустріч з головними фаворитами турніру, яких раніше змогли перемогти вдома (3:2), повідомляє прес-служба Федерації боксу України

"За українську команду, яка фактично гарантувала собі місце у плей-оф шостого сезону Всесвітньої серії боксу завдяки яскравим перемогам у трьох стартових домашніх матчах, у Гавані виступлять Денис Козарук (вагова категорія 49 кг), Іван Соловйов (56 кг), Денис Пісоцький (64 кг), Тарас Головащенко (75 кг) та Дмитро Лісовий (91 кг)", - поінформували у прес-службі.

 "Звичайно, ми не маємо розслаблятись, і для повної впевненості команді необхідно набирати ще хоча б один заліковий бал. Хлопці налаштовані лише перемагати, - зазначив генеральний директор клубу "Українські отамани" Дмитро Гайструк. - Взагалі, результати нашої експериментальної команди нинішнього сезону - це, безумовно, успіх. Я вдячний тренерському складу "Отаманів" на чолі з Леонідом Лоївським, головному тренеру національної збірної Дмитру Сосновському, усім особистим тренерами, яким вдалося зібрати та підготувати конкурентний склад команди, що вражає рівнем боксу та результатами у напрочуд конкурентній групі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-