Українські багатоборки - на п’єдесталі чемпіонату світу у приміщенні

Українські багатоборки - на п’єдесталі чемпіонату світу у приміщенні

Укрінформ
У другий день чемпіонату світу з легкої атлетики у приміщенні, який проходить у Портленді (США), на п'єдестал піднялися українські багатоборки.

Анастасія Мохнюк у ніч на суботу виграла "срібло", а Аліна Федорова вдруге поспіль завоювала бронзову медаль, повідомляє Федерація легкої атлетики України.

"На вечірню частину програми українські п'ятиборки вийшли лідерами. Перша трійка не змінилася і після стрибків у довжину. Мохнюк їх виграла з особистим рекордом (6,66 метра). Перед заключною 800-метрівкою Мохнюк випереджала Федорову на 114 очок. Аліну і Бріанне розділяли 36 пунктів. Проте своїм прикладом Тісен-Ітон показала: 150 очок перед заключним видом відіграти реально. Вона подолала 800 метрів за 2 хвилини 09,99 секунди. У Федорової - 2.20,42, у Мохнюк - 2.23,19", - йдеться у повідомленні.

За підсумком п'яти видів Бріанне набрала 4881 очко й очолила світовий топ-лист сезону. Мохнюк з особистим рекордом - друга (4847). Федорова до "бронзи" чемпіонату світу у Сопоті (Польща) два роки тому додала бронзову медаль у Портленді і також установила особистий рекорд - 4770.

Чемпіонат світу пройде до 20 березня.

Фото: © Getty Images for IAAF

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-