На чемпіонаті Європи з боротьби українки взяли ще дві медалі

На чемпіонаті Європи з боротьби українки взяли ще дві медалі

Укрінформ
У третій день чемпіонату Європи-2016 з вільної, жіночої та греко-римської боротьби в Ризі (Латвія) скарбничка збірної України поповнилася двома нагородами.

На п'єдестал у четвер піднялися Тетяна Кит, яка завоювала срібну медаль у вазі до 55 кг, а також бронзовий призер континентальної першості Алла Черкасова (75 кг), повідомляє Укрінформ.

Кіт у фінальному протистоянні поступилася росіянці Ірині Ологоновій (4:6), а Черкасова у "малому фіналі" за 3-є місце впевнено перемогла Дарину Урсулу Осочку з Польщі (10:0).

Петро Білейчук програв сутичку за "бронзу" румунові Івану Гуйдею (1:11).

В активі української збірної вже 8 нагород. У перші два дні срібними призерами стали Андрій Яценко (57 кг), Оксана Гергель (60 кг) та Юлія Ткач (63 кг), "бронзу" здобули Семен Радулов (65 кг), Ібрагім Алдатов (86 кг) та Юлія Хавалджи-Благиня (53 кг).

У п'ятницю борці вільного стилю розіграють нагороди у вазі до 70 і 125 кг, в яких за Україну виступлять відповідно Андрій Квятковський та Ален Засєєв. Представниці жіночої боротьби визначать найсильніших у категорії до 58 і 69 кг, де заявлені українки Ганна Василенко та Аліна Стадник-Махиня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-