Українські борці виграли ще три медалі на чемпіонаті Європи-2016

Українські борці виграли ще три медалі на чемпіонаті Європи-2016

Укрінформ
Три нагороди додали в скарбничку спортсмени збірної України у другій день чемпіонату Європи-2016 з вільної, жіночої та греко-римської боротьби, який проходить в Ризі (Латвія).

На п'єдестал в середу піднялися чемпіонка світу Оксана Гергель, яка завоювала срібну медаль у вазі до 60 кг, а також бронзові призери континентальної першості Юлія Хавалджи-Благиня (53 кг) і Семен Радулов (65 кг), повідомляє Укрінформ.

Гергель у фінальному протистоянні несподівано для багатьох поступилася Петрі Маріт Оллі із Фінляндії. У "малих фіналах" за 3-тє місце Хавалджи-Благиня взяла гору над Наталею Буду з Молдови, а Радулов переміг азербайджанця Агахусейна Мустафаєва.

Нагадаємо, днем ​​раніше Юлія Ткач (63 кг) і Андрій Яценко (57 кг) завоювали у столиці Латвії срібні медалі, а Ібрагім Алдатов (86 кг) взяв "бронзу" чемпіонату Європи.

У четвер борці вільного стилю розіграють нагороди у вазі до 61 і 74 кг, в яких за Україну виступлять відповідно Петро Білейчук і Гія Чихладзе. Представниці жіночої боротьби визначать найсильніших в категоріях до 55 і 75 кг, де заявлені українки Тетяна Кіт та Алла Черкасова.

Фото: wrestlingua.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-