Теодор Теодорідіс став в.о. генсека УЄФА

Теодор Теодорідіс став в.о. генсека УЄФА

Укрінформ
Виконком Союзу європейських футбольних асоціацій, що пройшов у п'ятницю у Ньйоні (Швейцарія), ухвалив рішення про призначення Теодора Теодорідіса в.о. генерального секретаря цієї організації.

На цій посаді представник Греції замінив швейцарця Джанні Інфантіно, який раніше був обраний президентом ФІФА, повідомляє офіційний сайт УЄФА

"На засіданні у п'ятницю була також схвалена програма 40-го чергового Конгресу УЄФА, який пройде у Будапешті 3 травня. Однин з основних пунктів його порядку денного - розгляд заявки Футбольної федерації Косово. Крім того, до виконавчого комітету УЄФА буде обрано жінку. Кандидатури на цю позицію мають бути подані не пізніше 19 квітня", - зазначається у повідомленні.

Виконавчий комітет УЄФА ще раз підтвердив своє січневе рішення, згідно з яким УЄФА не планує проводити президентські вибори до отримання від Спортивного арбітражного суду вердикту відносно апеляції Мішеля Платіні.

Було також вирішено, що систему автоматичного визначення взяття воріт, яка працюватиме на матчах Ліги чемпіонів з наступного сезону, випробують уже цієї весни на фіналах Ліги чемпіонів та Ліги Європи - у Мілані та Базелі відповідно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-