Світоліна починає працювати з екс-першою ракеткою світу Енен

Світоліна починає працювати з екс-першою ракеткою світу Енен

Укрінформ
Лідер українського тенісу Еліна Світоліна офіційно розпочинає співпрацю  зі знаменитою бельгійкою Жюстін Енен.

Екс-перша ракетка світового жіночого тенісу увійшла до команди Світоліної у якості консультанта на великих турнірах, повідомляє btu.org.ua

"У міжсезоння Світоліна тренувалася під наглядом Жюстін Енен в Абу-Дабі. Тоді українка зазначила, що співпраця з Енен пішла б їй на користь, але поки про спільну роботу говорити зарано. Нагадаємо, що Еліна Світоліна є однією з вихованок академії Жюстін Енен у Бельгії ", - зазначається у повідомленні.

За свою кар'єру Енен сім разів була чемпіонкою на турнірах Великого шлема, виграла 43 одиночних титули у WTA-турі та "золото" на Олімпійських іграх в Афінах, двічі перемагала на Підсумкових змаганнях сезону, а також була переможницею Кубка Федерації разом зі збірною Бельгії.

У поточному сезоні Еліна Світоліна виступила на Кубку Гопмана, турнірі WTA у Сіднеї та на Відкритому чемпіонаті Австралії. На командному турнірі українка дійшла до фіналу, у Сіднеї програла майбутній переможниці Australian Open Анжелік Кербер, а у Мельбурні зупинилася у другому колі.

Пізніше Світоліна зізналася, що виступала у першому колі з травмою і з цієї причини змушена пропустити матчі у складі збірної України на Кубку Федерації.

Минулого тижня Еліна підписала контракт на три роки зі словацькою академією EMPIRE Tennis. Українка, яка посідає у рейтингу WTA 21-у сходинку, наступного тижня виступить на престижному турнірі у Дубаї Dubai Duty Free Tennis Championships.

На фото: Жюстін Енен

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-