Україна обіграла Угорщину на Євро-2016 з футзалу

Україна обіграла Угорщину на Євро-2016 з футзалу

Укрінформ
Збірна України з футзалу успішно стартувала у Белграді (Сербія), де проходить фінальний турнір X чемпіонату Європи.

"Синьо-жовті" у першому ж матчі забезпечили собі місце у чвертьфіналі Євро-2016, завдавши у четвер поразки команді Угорщини - 6:3, повідомляє Укрінформ.

На початку 2-ї хвилини гри Дмитро Сорокін скористався помилкою захисника угорців і відкрив рахунок. У середині першого тайму перевагу подвоїв Дмитро Бондар (7-ма хвилина), щоправда, угорці швидко відповіли голом Золтана Дрота (8).

Після перерви контратаку "синьо-жовтих" влучним ударом завершив Денис Овсянников (25). Протягом 30-ї хвилини команди обмінялися голами Яноша Тренчені і Миколи Грицини. І хоча Золтан Дрот зробив дубль, Дмитро Бондар і Євген Валенко довели рахунок до розгромного. В кінцівці зустрічі українці грамотно зіграли в обороні, не дозволивши супернику практично нічого.

Перше місце у групі В збірна України розіграє 6 лютого з шестиразовими чемпіонами Європи іспанцями, в активі яких також перемога над командою Угорщини (5:2).

Чвертьфінальні матчі континентальної першості пройдуть 8-9 лютого, півфінали намічені на 11 лютого. Поєдинок за третє місце і фінал відбудуться 13 лютого.

Фото: УЄФА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-