Збірна України розпочала підготовку до Євро-2016 з футзалу

Збірна України розпочала підготовку до Євро-2016 з футзалу

Укрінформ
Збірна України з футзалу під керівництвом Олександра Косенка зібралася у Харкові, де в місцевому спорткомплексі "Локомотив" почала перший навчально-тренувальний збір перед чемпіонатом Європи, який пройде з 2 по 13 лютого у Белграді (Сербія).

Про це інформує прес-служба Асоціації футзалу України.

"Для підготовки до фінальної частини Євро-2016 головний тренер збірної України Олександр Косенко викликав наступний розширений склад: гравці харківського "Локомотива" Євген Іваняк, Дмитро Литвиненко, Денис Овсянніков, Дмитро Бондар, Євген Валенко, Петро Шотурма, Олександр Сорокін, Дмитро Сорокін, Євген Рогачов та Сергій Журба. Крім того викликані Олексій Фетько та Кирило Ципун з херсонського "Продексіма", легіонер з російського клубу "Прогрес" Володимир Разуванов, а також представники львівської "Енергії" Сергій Коваль, Микола Грицина та Михайло Грицина", - йдеться у повідомленні.

У четвер "синьо-жовті" вирушать до Києва, де пройде другий тренувальний збір.

Нагадаємо, збірна України у групі В стартує 4 лютого поєдинком з командою Угорщини, а 6 лютого зустрінеться із шестиразовим чемпіоном Європи збірною Іспанії.

Групу A склали Сербія, Португалія та Словенія, групу C - Росія, Хорватія і Казахстан, групу D - Італія (чемпіон), Чехія і Азербайджан.

По дві кращі команди кожної групи вийдуть до чвертьфіналу (8-9 лютого), півфінали намічені на 11 лютого. Матч за третє місце і фінал відбудуться 13 лютого.

Всі матчі Євро-2016 транслюватимуть телеканали "Евроспорт" та "Евроспорт-2".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-