У

У "Селтіку" гратиме данський українець Святченко

Укрінформ
24-річний данець українського походження Ерік Святченко продовжить футбольну кар'єру у знаменитому шотландському "Селтіку".

Колишній центральний захисник данського "Мітьюлланна" підписав із чемпіоном Шотландії контракт на 4,5 роки. За данського українця "Селтік" виклав 1,5 млн фунтів, повідомляє видання Football24

"Я сказав своєму тренеру, що хочу бути як Давид Луїс або Джон Террі. Він відповів мені:" Це добре, але ти повинен бути Святченком". Я хочу грати лише на перемогу, тому й вибрав" Селтік ", який завжди перемагає. Були пропозиції з чемпіонатів Італії, Франції. Але ті команди не могли зрівнятися із величчю "Селтіка". Тому я дуже задоволений, що прийняв його пропозицію ", - сказав футболіст.

Додамо, що Ерік Святченко - син українського художника Сергія Святченко. Батько футболіста виїхав до Данії 1990 року. Через рік народився Ерік. Він - вихованець футбольної академії "Мітьюлланна". У першій команді дебютував у 2009 році. У сезоні-2014/2015 став чемпіоном країни. За національну збірну Данії провів 4 матчі і забив 1 м'яч.

Фото: football24

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-