Київські динамівці вирушили на перший збір до Іспанії

Київські динамівці вирушили на перший збір до Іспанії

Укрінформ
Делегація футбольного клубу "Динамо" (Київ) вирушила у вівторок до Іспаніі на перший у цьому році тренувальний збір.

Про це повідомляє прес-служба "біло-синіх".

"Цього дощового ранку в аеропорті "Бориспіль" було як ніколи багато людей у динамівській екіпіровці. Справа в тім, що цього разу на тренувальний збір перша команда "Динамо" відлітала разом із молодіжною та юнацькою. Втім, весь процес реєстрації та проходження контролю не зайняв набагато більше часу, ніж зазвичай, адже для динамівців було організовано прохід через "зелений коридор", - зазначається у повідомленні.

Із столиці України вилетів 21 гравець першої команди:

воротарі - Олександр Шовковський, Георгій Бущан, Артур Рудько;

захисники - Александар Драгович, Євген Хачеріді, Данило Сильва, Микола Морозюк, Микита Бурда, Віталійс Ягодінскіс, Євген Макаренко;

півзахисники - Олег Гусєв, Денис Гармаш, Сергій Рибалка, Віталій Буяльський, Владислав Калитвинцев, Сергій Мякушко, Дерліз Гонсалес, Сергій Сидорчук;

нападаючі - Андрій Ярмоленко, Лукаш Теодорчик, Роман Яремчук.

Ще п’ять футболістів, серед яких Жуніор Мораєс, Віторіну Антунеш, Мігель Велозу, Домагой Віда та Радосав Петрович, приєднаються до команди вже безпосередньо в Іспанії.

О дев’ятій літак із динамівською делегацією на борту здійнявся у небо, аби приблизно за чотири години приземлитися у Малазі.

Нагадаємо, перший збір "Динамо" в Марбельї триватиме з 12 по 28 січня. За цей період часу команда проведе сім контрольних поєдинків - з "Динамо" (Дрезден, Німеччина), "Шкендербеу" (Албанія), "Ліненсе" (Іспанія), "Люцерном" (Швейцарія), "Цзянсу Сайнті" (Китай), "Мюнхен 1860" (Німеччина) і "Славією" (Прага, Чехія).

Фото: fcdynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-