Гусєв може піти з

Гусєв може піти з "Динамо"

Укрінформ
Один з ветеранів київського "Динамо" Олег Гусєв може покинути столичний клуб на правах вільного агента.

Про це повідомляє Matchday.

"За нашою інформацією, контракт 32-річного півзахисника зі столичним клубом закінчився 31 грудня 2015 року, і наразі сторони не домовилися про продовження угоди", - пише видання.

Нагадаємо, Гусєв перейшов до "Динамо" 2003 року з київського "Арсеналу". За 12,5 року, проведених у складі киян, Олег став живою легендою "біло-синіх", зігравши за команду 420 матчів, у яких забив 91 м'яч, чотири рази вигравши чемпіонат України, і п'ять разів - Кубок країни.

У нинішньому сезоні в активі Гусєва 9 голів у 19 офіційних матчах за "Динамо". За цим показником він поступається лише Андрію Ярмоленку.

За інформацією видання, Гусєв не відчуває нестачі в пропозиціях із-за кордону: "Інтерес до досвідченого вільного агента проявляють клуби німецької Бундесліги, англійської Прем'єр-ліги, італійської Серії А і турецької Суперліги. Утім, окрім варіантів з Європи, у хавбека, який зіграв 97 матчів у складі національної збірної України, є й інші пропозиції. За нашою інформацією, Гусєва хочуть бачити у своєму складі два клуби з MLS і один - з Об'єднаних Арабських Еміратів".

Джерело, близьке до футболіста, стверджує, що Олег налаштований продовжити кар'єру в чемпіонаті, в якому буде на очах у головного тренера збірної України Михайла Фоменка, оскільки бажає потрапити до складу національної команди на  Євро-2016. Однак Гусєв не виключає і переїзд до MLS, звідки, за його словами, надійшло "дуже цікава пропозиція від клубу з красивого міста".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-