В Аргентині триває

В Аргентині триває "весілля століття": Мессі одружується

Укрінформ
В аргентинському місті Росаріо за 300 км від столиці проходить весільна церемонія футболіста Ліонеля Мессі та Антонелли Рокуццо.

Всього на свято в розкішному готелі в рідному місті Мессі запрошені 260 осіб, у тому числі зірки світового футболу та інші знаменитості. Фотографи відзначили появу з дружинами та подругами Хабі Алонсо, Сеска Фабрегаса, Карлоса Пуйоля, Жерара Піке.

Водночас, за даними місцевих ЗМІ, запрошень не отримали Дієго Марадона і тренери, з якими працював Мессі, в тому числі Пепе Гвардіола.

Охороняють захід кількасот поліцейських. 150 журналістів акредитовані висвітлювати цю подію. Аргентинська преса вже охрестила церемонію "весіллям століття".

Читайте також: Мессі сьогодні одружується з Антонеллою, а в липні продовжить контракт з "Барселоною"

Мессі та Антонелла Рокуццо познайомилися ще дітьми. Зараз у 30-річного футболіста та його 29-річної нареченої вже двоє синів.

Тиждень тому Верховний суд Іспанії ухвалив рішення замінити покарання для нападника «Барселони» і збірної Аргентини, призначене йому за ухилення від податків. Замість 21 місяця ув'язнення Мессі заплатить 252 тисяч євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-