Караваєв готовий повернутися в «Зорю»

Караваєв готовий повернутися в «Зорю»

Укрінформ
Серед інших варіантів продовження кар’єри – іноземний клуб. 

Півзахисник «Шахтаря» Олександр Караваєв не знає де гратиме цього сезону. Серед варіантів – «Зоря» чи іноземний клуб. Про це він розповів в ефірі телеканалу «Футбол 1».

«Є тільки великий інтерес від Юрія Вернидуба. Ми з ним неодноразово телефонували один одному. У нас хороші стосунки склалися - він чудова людина і прекрасний тренер, під його керівництвом я розквітнув. Говорив, що хоче ще зі мною попрацювати. Я теж за.

Якщо я не підходжу «Шахтарю», то потрібно шукати клуб, якому я потрібен і який зміг би мене чи викупити, або взяти в оренду з правом викупу. Якось знаходити ці шляхи. Звичайно, варіант з «Зорею» теж розглядаю.

Але зараз є варіанти в стадії переговорів і чуток. Це можливість пограти і за кордоном, і за межами Європи. Хочу там свої сили спробувати, можливо, це вийде», - розповів Караваєв.

Нагадаємо, що півзахисник «Шахтаря» і збірної України Олександр Караваєв другу половину минулого сезону провів в оренді в «Фенербахче». Втім, стати важливим гравцем для турецького клубу він не зміг. В його активі всього 6 матчів, 1 гол і 1 результативна передача.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-