Вихрист: Спаринги з Володимиром Кличком дали мені все

Вихрист: Спаринги з Володимиром Кличком дали мені все

Укрінформ
Чемпіон Європи з боксу-2017 у суперважкій вазі український боксер Віктор Вихрист, який допомагав Володимиру Кличку готуватися до поєдинків, розповів, що йому дали спаринги з легендарним співвітчизником, а також поділився думкою з приводу можливого реваншу Кличка-молодшого з Ентоні Джошуа.

За словами Вихриста, який у фінальному бою в Харкові переміг англійця Фрейзера Кларка одноголосним рішенням суддів (5:0), він багато чого навчився у Кличка, повідомляє Klitschko-brothers.com

"Спаринги з Володимиром Кличком дали мені все, чесно скажу! - заявив Віктор. - Починаючи від психологічного стану. Одне усвідомлення того, що я спарингую з найсильнішим боксером планети, дуже надихає. З Кличком кожної секунди треба бути напоготові. Не дай Бог, трохи зазівався - можна пропустити дуже важкий удар. У плані техніки багато взяв. Володимир давав мені багато корисних порад. Реванш Кличко - Джошуа? Якщо міркувати з точки зору фаната Володимира (а ця людина для мене завжди була прикладом для наслідування), звичайно, хотілося б побачити цей бій".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-