Паркер захищатиме титул у бою із Г'ю Ф'юрі у вересні в Англії

Паркер захищатиме титул у бою із Г'ю Ф'юрі у вересні в Англії

Укрінформ
Чемпіон світу з боксу за версією WBO у суперважкій вазі новозеландець Джозеф Паркер свій наступний захист титулу проведе у вересні, в Англії. Його суперник - британець Г'ю Ф'юрі, бій з яким, запланований на 6 травня, не відбувся.

За попередніми даними, поєдинок пройде в рідному місті Ф'юрі - Манчестері. Можлива дата - 23 вересня, повідомляє Klitschko-brothers.com

"З великим нетерпінням чекаю на цей бій. Контракт підписано моїм промоутером Девідом Гіггінсом, і я готовий до битви", - сказав Паркер.

Він також зазначив, що його не турбують ні візит до Англії, ані ворожий настрій 21-тисячної "Арени Манчестер", яка увболіватиме за Ф'юрі.

"Уболівальники проти мене? Я використовуватиму цю ненависть в якості енергії, аби влаштувати відмінне шоу і яскравий поєдинок. Там буде багато уболівальників Ф'юрі, але я приїду, покажу відмінне шоу і, сподіваюся, красиво виграю", - заявив новозеландським боксер.

Нагадаємо, бій 6 травня в Окленді (Нова Зеландія) не відбувся через те, що за два тижні до виходу в ринг Ф'юрі відмовився від поєдинку через травму спини.

Г'ю Ф'юрі - двоюрідний брат Тайсона Ф'юрі, який 28 листопада 2015 року у чемпіонському бою переміг у Дюссельдорфі (Німеччина) українця Володимира Кличка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-