Поєдинок Кличко - Джошуа залишається лідером за кількістю переглядів

Поєдинок Кличко - Джошуа залишається лідером за кількістю переглядів

Укрінформ
Поєдинок українського боксера Володимира Кличка з британцем Ентоні Джошуа залишається найпопулярнішою подією за кількістю переглядів телеглядачів.

Цей матч 29 квітня в прямому ефірі подивилися близько 4,4 млн телеглядачів - більше, ніж збирав кожен матч збірної України з футболу у відбірковому турнірі ЧС-2018.

Про це свідчать офіційні дані телеканалів і відомості, зібрані офіційним фан-клубом братів Кличків  з неофіційних джерел.

В цей своєрідний рейтинг не ввійшов поки що останній матч "синьо-жовтих" - виїзний поєдинок в Тампере проти команди Фінляндії. Втім, і наявних даних цілком достатньо, щоб зробити певні висновки.

Так, за інформацією телеканалу "Інтер", що транслював бій Кличко - Джошуа, частка трансляції склала 43,9% по аудиторії 18+ (Україна) і 37% серед глядачів 18-54 у великих містах. У другій половині бою частка серед глядачів 18+ ​​(Україна) перевищувала 50%.

На "Інтері" пряму трансляцію бою подивилися близько 4,4 млн телеглядачів. Виїзний матч збірної України проти команди Хорватії, який транслювався на телеканалі "Україна", отримав рейтинг 5,0, при частці в 15,46%. Що стосується решти матчів, то поєдинок Україна - Ісландія (канал "Україна"), за неофіційними даними, подивилися 2,3 млн. Глядачів. Україна - Косово - 2,673 млн глядачів, а Україна - Фінляндія - 2,48 млн.

Що стосується матчів збірної України на Євро-2016, то найбільш знакова футбольна подія минулого рок - поєдинок "синьо-жовтих" з Німеччиною - зібрав рейтинг 13,47% і частку 40,94%. Гра Україна - Північна Ірландія мала рейтинг 9,35% при частці в 35,92%. Зустріч збірних України та Польщі - рейтинг трансляції 7,78% і частку 30,75%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-