Сподівався, що Ребров знайде в собі сили продовжити роботу - Суркіс

Сподівався, що Ребров знайде в собі сили продовжити роботу - Суркіс

Укрінформ
Президент ФК "Динамо" (Київ) Ігор Суркіс розповів в ефірі FootballHub про розставання з екс-головним тренером клубу Сергієм Ребровим.

"Скажу відверто, уперше за роки мого президентства, я був засмучений, що не продовжив контракт з головним тренером, я був сумним. Я переживав, не спав три ночі, сподівався, що Сергій Станіславович Ребров знайде в собі сили продовжити роботу.

Я ще раз скажу для тих, хто говорить і пише, що ми з Ребровим вчинили не гарно. Я вчинив з Ребровим дуже гарно. Для нього двері клубу завжди відкриті. Ми його завжди чекаємо, і я його обов'язково обійму при зустрічі. Я йому сто раз говорив слова подяки: "Спасибі за те, що ти зробив за ці три роки", - цитує Суркіса tribuna.com.  

Нагадаємо, що на прес-конференції після поєдинку української Прем'єр-ліги "Чорноморець" – "Динамо" (1:2) 31 травня Сергій Ребров підтвердив, що залишає посаду головного тренера.

Сезон 2016/17 видався для Реброва і його команди невдалим: "Динамо" програло "Шахтарю" в фіналі Кубка країни (0:1), поступилося "гірникам" першим місцем в УПЛ, а також зайняло останнє місце в групі Ліги чемпіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-