Ребров залишив «Динамо»

Ребров залишив «Динамо»

Офіційно
Укрінформ
Сергій Ребров підтвердив, що залишає посаду головного тренера «Динамо».

Про це Ребров розповів на сьогоднішній прес-конференції після поєдинку української Прем'єр-ліги проти «Чорноморця», повідомляє Sport Arena.

Контракт 42-річного фахівця з київським клубом закінчується влітку, і сторони прийняли рішення не продовжувати співпрацю. Ймовірно, сьогодні оголосять ім'я нового головного тренера найтитулованішого клубу України. Їм повинен стати колишній півзахисник «Динамо» Олександр Хацкевич, який раніше очолював молодіжну команду киян, а після цього працював у збірній Білорусі.

Сергій Ребров очолив «Динамо» в квітні 2014 після відставки Олега Блохіна, і в стислі терміни зміг налагодити результати команди. Під керівництвом фахівця «Динамо» по два рази виграло чемпіонат України і Кубок України.

Крім того, Ребров успішно працював і на європейській арені: в сезоні 2014/15 кияни дійшли до чвертьфіналу Ліги Європи, а через рік вперше за 17 років вийшли в 1/8 Ліги чемпіонів, де, щоправда, поступилися «Ман Сіті» (1:3 , 0:0).

Поточний же сезон видався для Реброва і його команди невдалим: «Динамо» програло «Шахтареві» в фіналі Кубка (0:1), поступилося «гірникам» першим місцем в УПЛ, а також зайняло останнє місце в групі Ліги чемпіонів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-