Далі так

Далі так "Десна" існувати не може - Запісоцький

Укрінформ
В Чернігові відбулася зустріч серед представників "Десни", ФФУ і міської влади, під час якої клубні функціонери запевнили, що готові працювати над ліцензуванням клубу в Прем'єр-лізі і усуненням всіх недоліків, які заважають пройти атестацію.

Це може статися через рік за спортивним принципом або вже зараз у випадку форс-мажору, якщо зі змагань зніметься хтось із клубів УПЛ, інформує канал "Футбол 1".

Генеральний секретар Федерації футболу України Юрій Запісоцький пропонує залучити міжнародних аудиторів до цього процесу.

"Є нормальне бажання громадськості виправити цю ситуацію. Я зараз говорю навіть не про поточну ситуацію, а про те, як повернути все до вірного русла. Все повинно функціонувати відповідно до закону, а не хаотично, як до недавнього часу. Ми конструктивно переговорили, потиснули руки і домовилися попрацювати.

Потрібно уникнути взаємних перепалок. Для цього ми запропонували клубу провести незалежний аудит серйозною компанією. Ми готові оплатити послуги аудиту, щоб він усе розставив на свої місця. Має стати зрозуміло, хто правий, а хто - не дуже. Клубу потрібно довести свою діяльність до регламентних норм - незалежно від того, де він буде виступати в наступному сезоні. Далі так клуб існувати не може", - цитує Запісоцького terrikon.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-