«Десна» може замінити в УПЛ «Сталь»

«Десна» може замінити в УПЛ «Сталь»

Укрінформ
У «Сталі» проблеми з фінансуванням. 

Голова Чернігівської ОДА Валерій Кулич заявив, що «Десна» може зайняти місце «Сталі» (Кам’янське) в Прем'єр-лізі (УПЛ). Про це пише «Високий вал».

«Те рішення федерації по апеляції, яке прийняли, є кінцевим. І УЄФА категорично проти, щоб держава втручалася у футбольні справи. Але ми досягли спільної думки з керівництвом клубу, що разом працюватимемо з федерацією футболу.

Я розмовляв з Андрієм Павелко. Є варіанти, що кілька клубів повинні знятися з Прем'єр-ліги. Це «Сталь», це достовірна інформація. Ця команда зараз приймає рішення, чи прийматиме вона участь в змаганнях взагалі.

Що стосується «Вереса», то переглядати рішення не будуть. На превеликий жаль, керівництво клубу звернулось до мене занадто пізно щодо вирішення питання. Перша зустріч у мене відбулася 30 травня в 16:30, коли розгляд апеляції призначили на 31 травня. І за ніч мені було важко відпрацювати це питання з президентом ФФУ», - сказав Кулич.

Нагадаємо, що «Десну» не пустили в УПЛ через невідповідність фінансових документів. Майбутнє «Сталі» невизначене через проблеми у генерального спонсора клубу. Так, заборгованість по зарплаті там сягає 4 місяців. Зовсім недавно «Сталь» залишив головний тренер Леонід Кучук. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-