Еусебіо Ді Франческо став головним тренером

Еусебіо Ді Франческо став головним тренером "Роми"

Укрінформ
Віце-чемпіон Італії футбольний клуб "Рома" підписав дворічний контракт терміном до літа 2019 року з 47-річним фахівцем Еусебіо Ді Франческо.

"Коли ми сіли і почали дискутувати про те, хто був би ідеальним кандидатом на посаду головного тренера "Роми", ми хотіли б бачити ту людину, яка б прийшла і відразу видала результат. Новий головний тренер повинен взяти все найкраще від гравців першої команди і дозволити розкритися молодим футболістам з нашої академії.

Наш новий спортивний директор, пан Мончі, запросив Еусебіо Ді Франческо. При його стилі гри ми сподіваємося, що це правильний вибір для "Роми", - цитує президента "Роми" Джиму Паллотту terrikon

Для Ді Франческо "Рома" - не чужий клуб. З 1997 по 2001 роки він захищав кольори "вовків". Всього півзахисник провів у футболці римського клубу 129 матчів і забив 16 голів. А після завершення кар'єри гравця у 2005 році працював в менеджменті римського клубу.

"Я безперечно радий своєму довгоочікуваному поверненню в "Рому". Роль головного тренера клубу завжди багато значила для мене. Я вдячний президенту клубу Джиму Паллотті та всій раді директорів за цю можливість. Буду робити все для того, щоб команда знову здобула впевненість в своїх силах і отримала ті результати, яких заслуговує", - сказав новоспечений головний тренер римлян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-