Президент «Вереса»: В УПЛ гратимемо у Львові чи Луцьку

Президент «Вереса»: В УПЛ гратимемо у Львові чи Луцьку

Укрінформ
Олексій Хахльов сподівається, що клуб сьогодні отримає атестацію. 

Президент рівненського «Вереса» Олексій Хахльов пояснив, чого його клуб  гратиме в УПЛ. За його словами, «Верес», на відміну від «Десни», атестацію повинен пройти. Про це він розповів Erve.ua.

«Перший пакет, який ми підготовили, не задовольнив атестаційний комітет, і ми отримали відмову в отриманні атестата. Тоді допрацювали і поліпшили його, після чого знову надали новий пакет до розгляду. Думаю, сьогодні саме на загальних зборах отримаємо висновок апеляційного комітету.

Будь-яка команда має шанс потрапити в УПЛ, але це залежить від набраних очок і наявності атестата. Ці два критерії працюють тільки разом, якщо немає одного з них, команду не можна допускати до участі в чемпіонаті України», - сказав Хахльов.

Також Хахльов роз’яснив ситуацію з домашнім стадіоном: «Два стадіони, які ми подали як варіанти для проведення домашніх ігор «Вереса» - це «Арена Львів» і луцький «Авангард». Нам зручніше добиратися до Луцька, поки в Рівному відбуватиметься реконструкція стадіону».

Нагадаємо, «Десна» з Чернігова, яка зайняла друге місце в першій лізі, не отримала атестат. Замість неї в УПЛ може потрапити «Верес». Також відомо, що «Верес» може очолити Віталій Кварцяний. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-