Павелко перевірив готовність НСК

Павелко перевірив готовність НСК "Олімпійський" до фіналу Ліги Чемпіонів УЄФА

Відео
Укрінформ
Президент Федерації футболу України Андрій Павелко спільно з представниками Кабінету міністрів та КМДА здійснив планову перевірку готовності НСК "Олімпійський" до фінального матчу Ліги чемпіонів УЄФА 2017/2018.

Учасники робочої групи відвідали спортивну арену, кімнату відео-спостереження та залу для роботи представників масс-медіа. Про це повідомляє офіційний сайт ФФУ.

- У нас повна взаємодія з УЄФА з контролю дат виконання тих чи інших питань підготовки і сьогодні саме таке питання - "Олімпійський". Ми бачимо ті завдання, які необхідно вирішити для фіналу Ліги чемпіонів, тим більше в п'ятницю буде рівно рік до фіналу Ліги чемпіонів в Києві, 26 травня, - зазначив Андрій Павелко.

- Це планова робота для того, щоб фінал в Києві був найуспішніший, найкрасивіший у історії УЄФА. А напередодні фіналу Ліги чемпіонів в Кардіффі якраз дуже важливо порівняти і підготуватися ще краще, щоб ті гості, які приїдуть на фінал Ліги чемпіонів, відчули нашу привітність, побачили наше прекрасне місто Київ і отримали максимальне задоволення від свята футболу.

Відео інтерв’ю Андрія Павелка під час відвідування НСК "Олімпійськй":

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-