До фіналу ЛЧ-2018 в Києві маємо усунути багато дрібних проблем – Павелко

До фіналу ЛЧ-2018 в Києві маємо усунути багато дрібних проблем – Павелко

Укрінформ
Президент ФФУ розповів про проблемні питання, пов'язані зі столичної транспортною інфраструктурою та логістикою.

Президент ФФУ Андрій Павелко розповів виданню XSport про підготовку до проведення фіналу Ліги чемпіонів-2018 в Києві.

«Є цілий перелік питань, які потрібно постійно моніторити. У цьому плані у нас є повне взаєморозуміння з УЄФА стосовно дат виконання тих чи інших питань. Сьогодні ми бачимо всі ті питання, які стосуються «Олімпійського» і фіналу Ліги чемпіонів. Тим більше цієї п'ятниці буде рівно рік до самого фіналу - 26 травня.

Дуже важливо розуміти, що з цього моменту рік вже піде на спад. Кожен день потрібно приділяти увагу тим контрольним питанням, які на даний момент існують. Сьогодні мова йде про «Олімпійський». Окремо ми працюємо з Київською міською радою, окремо - з міністерствами», - сказав Павелко.

Розповів президент ФФУ і про проблеми: «Питань багато, вони пов'язані і з аеропортами, і з готелями, зі стадіоном, міською владою, транспортною інфраструктурою, з логістикою. Багато питань, але я вдячний місту Київ, його керівництву. Дуже приємно, що, коли ми розглядаємо навіть питання «Олімпійського», то виступаємо, як одна команда.

До стадіону питання є завжди. Тому що це великий інфраструктурний об'єкт, в плані його експлуатації завжди є питання. Зараз всі ці моменти дивимося як УЄФА, так і ми. Нам вказують на ті проблеми, які накопичилися ще з 2011 року, коли стадіон відкрили після реконструкції. Є багато дрібних, але важливих питань: електроенергія, обслуговування стадіону, відеоспостереження. Все це потрібно інспектувати в відповідниками з нормами УЄФА.

Нічого особливого немає, ми не повинні нічого побудувати зверху стадіону або, наприклад, щось поглибити. Ні, в цьому плані все всіх влаштовує. Будуть збільшені трибуни для журналістів».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-