ЧС-2018: Проти Туреччини Україна зіграє у Харкові

ЧС-2018: Проти Туреччини Україна зіграє у Харкові

Укрінформ
Матч відбудеться 2 вересня.

Збірна України зіграє матч кваліфікації до чемпіонату світу 2018 року проти Туреччини в Харкові на стадіоні «Металіст». Про це повідомив президент ФФУ Андрій Павелко, пише Football.ua.

«Лише в минулому році нам вдалося повернути великий футбол до Харкова. Я вдячний УЄФА і ФІФА, що пішли тоді нам на зустріч. Збірна вже провела поєдинок у Харкові, тепер тут відбувся фінал національного Кубка.

Ми побачили, що віддача людей на ці події відповідна, матчі викликають інтерес і резонанс у регіональному суспільстві. Восени на «Металісті» збірна України зіграє проти Туреччини, один з ключових поєдинків в групі.

З головою Харківської ОДА Юлією Світличною ми вже почали обговорювати нюанси майбутнього матчу. Це дуже важливо в нинішній ситуації. Футбол для людей - це ознака мирного часу, налагодженого життя.

Матчі в Харкові збирають численну аудиторію, багато фанатів приїжджають з прифронтових територій. Повірте, їм це не менш важливо, ніж матеріальні блага», - сказав Павелко.

Матч Україна – Туреччина відбудеться 2 вересня і матиме надзвичайно важливе турнірне значення для нашої збірної. На сьогодні турки  наші конкуренти у боротьбі за друге місце у групі. Як і ми турки набрали 8 очок. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-