Президент IBF: Ми маємо запит від команди Джошуа на перенесення бою з Пулєвим

Президент IBF: Ми маємо запит від команди Джошуа на перенесення бою з Пулєвим

Укрінформ
Президент Міжнародної боксерської федерації (IBF) Деріл Піплз заявив, що команда чемпіона світу за версіями IBF, WBA та IBO у суперважкій вазі британця Ентоні Джошуа направила офіційного листа із проханням перенести захист титулу у бою з болгарином Кубратом Пулєвим заради можливого поєдинку з українцем Володимиром Кличком.

За словами Піплза, рішення з цього питання буде винесено  наступного тижня, повідомляє Klitschko-brothers.com

"IBF отримала запит на перенесення обов'язкового захисту від команди Джошуа, - розповів Піплз. - Чекаємо відповіді від команди Пулєва. Наступного тижня приймемо рішення, а також визначимося з тими діями, які має зробити наша організація".

За неофіційною інформацією, промоутери британця та болгарина - Едді гирн і Кале Зауерланд - вже досягли компромісу з приводу перенесення бою їхніх підопічних. Цілком можливо, що Пулєв виступить в андеркарті  матчу-реваншу Кличко - Джошуа.

Нагадаємо, в ніч з 29 на 30 квітня на лондонському стадіоні "Вемблі" Кличко достроково програв Джошуа в одинадцятому раунді. У шостому раунді українець мав хороші шанси на перемогу, але не зміг ними скористатися. Бій-реванш може відбутися восени нинішнього року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-