Тренер Джошуа: У бою з Кличком Ентоні навчився володіти ситуацією

Тренер Джошуа: У бою з Кличком Ентоні навчився володіти ситуацією

Укрінформ
Тренер володаря чемпіонських боксерських титулів IBF, WBA та IBO у суперважкій вазі британця Ентоні Джошуа Роб Маккрекен заявив, що бій зі знаменитим українцем Володимиром Кличком став неймовірно корисним досвідом для його підопічного.

У цьому поєдинку Джошуа, зокрема, навчився "володіти ситуацією", вважає наставник, повідомляє Boxingnews

"Можливо, Ентоні був дещо скутий спочатку, але на це впливав тиск з боку Кличка і 90 тисяч глядачів. Джошуа дуже багато чого навчився в цьому бою. Він дізнався стільки, скільки до цього за всю свою кар'єру. Коли він відправив у нокдаун Кличка, пішов добивати, вимахався і втомився. Потім вже Кличко відправив Ентоні в нокдаун. Джошуа - великий молодець, що повернувся після цього потужного удару правою. Це був приголомшливий камбек: він зібрався, перегрупувався, залишився спокійним. Він навчився володіти ситуацією і завершив бій перемогою" , - сказав Роб Маккрекен.

Нагадаємо, в ніч з 29 на 30 квітня на лондонському стадіоні "Вемблі" Кличко-молодший достроково програв в одинадцятому раунді британцю Ентоні Джошуа. У шостому раунді українець мав хороші шанси на перемогу, але не зміг з них скористатися.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-