Україна готова проводити міжнародні спортивні заходи - Гройсман

Україна готова проводити міжнародні спортивні заходи - Гройсман

Укрінформ
Уряд України приділяє значну увагу розвитку фізкультури й спорту в державі, участі наших спортсменів у різноманітних міжнародних заходах, і сьогодні країна спроможна проводити різні спортивні змагання найвищого рівня.

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман в ході зустрічі з представниками Європейської асоціації легкої атлетики, повідомляється на Урядовому порталі.

"Наразі ми розробляємо механізм співпраці між державою та громадськими організаціями, що сприятиме ефективному плануванню бюджетних видатків, залученню позабюджетних коштів, підвищенню оперативності організації і якості проведення спортивних заходів", - відзначив Гройсман.

Глава уряду подякував колегам за незмінну підтримку і зазначив, що робота з проведення в Україні спортивних міжнародних заходів є пріоритетним у середньостроковій програмі діяльності уряду до 2020 року.

Він додав, що корисною для України буде й експертна підтримка в сфері боротьби із допінгом у спорті.

"І тут я хочу також подякувати Європейській асоціації легкої атлетики за консультативну допомогу з питань реформування сфери спорту України", - зазначив Прем'єр-міністр.

Гройсман також нагадав, що у квітні цього року на високому організаційному рівні в столиці України пройшов чемпіонат світу з хокею серед команд другого дивізіону; у червні - у місті Харкові проходитиме чемпіонат Європи з боксу за участю кращих 500 боксерів з 42 країн, а у місті Києві - чемпіонат Європи зі стрибків у воду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-