Володимир Кличко: Ринг - це моя територія із самого початку

Володимир Кличко: Ринг - це моя територія із самого початку

Укрінформ
Володимир Кличко, який в ніч із суботи на неділю зустрінеться в рингу з володарем титулу IBF британцем Ентоні Джошуа, розповів про свої відчуття перед боєм.

Український боксер, зокрема, зазначив, що під час поєдинку ринг - це завжди його територія, повідомляє Klitschko-brothers.com

"Я повернувся до Лондона, де не боксував дуже давно. Це буде чудовий суботній вечір і неймовірний бій. Я дуже на нього налаштовуюся, як і Джошуа. Чи побачите ви агресивного Кличка? Ви побачите Кличка, який насолоджується собою. Я вже отримую задоволення від кожної секунди... Завжди поважаю будь-якого рефері. Але в рингу я про нього не думаю. Суддя має стежити за правилами. А я - концентруватися на свого суперника. Ринг - це територія Кличка із самого початку", - сказав Кличко-молодший.

Нагадаємо, бій Джошуа - Кличко відбудеться на лондонському стадіоні "Вемблі". Наживо за поєдинком, на кону в якому стоятимуть титули чемпіона світу у суперважкій вазі за версіями IBF, WBA Super та IBO, зможуть спостерігати 90 тисяч глядачів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-