«Полтава» відмовилась грати з «Шахтарем» на нормальному полі

«Полтава» відмовилась грати з «Шахтарем» на нормальному полі

Укрінформ
Клуб першої ліги хоче використати «город» проти технічного суперника.

Президент української футбольної Прем’єр-ліги Володимир Генінсон заявив, що «Полтава» відмовилась переносити чвертьфінальний матч Кубку України проти «Шахтаря» на інший стадіон. При цьому поле їх стадіону «Локомотив» непридатне для повноцінного футболу. Там просто немає газону. Про це Генінсон розповів телеканалу «Футбол 1».

За словами президента УПЛ, ліга просила «Полтаву» перенести матч з «Шахтарем» на інший стадіон міста – стадіон імені Бутовського, на якому грає «Ворскла». Втім, «Полтава» відмовилась. Тепер директор і арбітр матчу мають повне право відмінити гру, якщо визнають поле непридатним для футболу.

Головний тренер «Шахтаря» Паулу Фонсека заявив, що на такому полі не можуть грати професіональні команди. Натомість півзахисник «Полтави» Владислав Нехтій каже, що відсутність газону зіграє на руку його команди.

Нагадаємо, чвертьфінальний матч Кубку України «Полтава» - «Шахтар» мають зіграти 5 квітня. В листопаді 2016 року його вже відміняли через жахливий стан газону. Тоді  поле вкрив лід. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-