Розпочалася реєстрація на київський забіг INTERSPORT RUN 2017

Розпочалася реєстрація на київський забіг INTERSPORT RUN 2017

Укрінформ
У День фізичної культури та спорту, 10 вересня, у Києві відбудеться грандіозний спортивний фестиваль INTERSPORT FEST 2017.

Як повідомили Укрінформу в Оргкомітеті фестивалю, ключовими у цій події стануть бігові змагання INTERSPORT RUN 2017, під час яких очікується близько 7,5 тисяч учасників на старті.

Призовий фонд головної дистанції забігу (10 км) складає 56 тисяч гривень. Нагороди отримають учасники, які посядуть 1-5 місця у змаганнях чоловіків та жінок. Приз абсолютного переможця - сертифікат на 10 тисяч гривень.  

Вже зараз на офіційному сайті події кожен охочий може зареєструватися на забіг та розпочати підготовку до перемоги. Любителям бігу пропонують обрати одну із дистанцій: 10 км, 5 км або 2 км. 

Традиційно фінішери головної дистанції (10 км) отримають пам’ятну медаль. Окрім індивідуальних забігів, організатори пропонують учасникам зібрати команду друзів та взяти участь в командному забігу - INTERSPORT TEAM RUN 4х5 км.

Для наймолодших любителів бігу у цьому році організують старт на дитячих дистанціях INTERSPORT JUNIOR RUN: 1000 та 500 метрів. Кожен маленький учасник отримає на фініші медаль та оплески уболівальників.

Фото: intersportrun.org.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-